Rainwoman V-logs

Velkomstvideo


Jeg har som et nyt tiltag valgt at have en videolog på min side.Gør noget du altid har drømt om, Part 1.I denne videolog fortæller jeg om hvordan jeg udfordrer mine grænser i forhold til mine sansefølsomhed, og hvilken indvirkning det har på mig. (Obs- der er  vindstøj på videoen)

At hente sit barn i børnehave på en god måde som AutistI denne videolog kommer jeg ind på helt almindelige dagligdags udfordringer jeg møder, når jeg skal hente min datter i børnehaven, og hvordan jeg tackler disse.

Om at tage masken af og stå ved den jeg er!I denne videolog kommer jeg ind den maske mange kvinder med autisme bærer rundt på. Nogle også i forhold til deres udfordringer i dagligdagen som kan være meget tabubelagte.

Nyttehaven -en af mine særinteresser - og om at hvile hovedet!Jeg henter noget af min energi og ro i min nyttehave som er en af mine særinteresser. I denne videologlog fortæller jeg lidt om hvordan jeg bruger den til at koble af i.

- Kobler af med datter efter havefødselsdag! (Baggrundsstøj i video)Denne videolog handler om en af mine metoder til at koble af i forbindelse med et socialt arrangement, samt efter arrangementet. Her kan det at have et barn faktisk være en fordel og inddrages aktivt i restitueringen.

- Om at gå ned i tempoDenne videolog handler om en af mine metoder til at håndtere det at være overstimuleret, hvor man nemt går i stå og ikke kan overskue selv de mest simple opgaver.

- 3 Vigtige trin at arbejde med når man er nydiagnosticeret


- Denne Videolog handler om 3 overordnede trin jeg har oplevet at gennemgå som  nydiagnosticeret autist og som jeg kontinuerligt cirkler rundt i og navigerer udefra. :)

- Hvordan jeg tackler min sommerferie


- Denne Videolog handler lidt om hvordan  jeg tackler det at skulle afholde sommerferie.

- Ode til min sagsbehandler


- Denne videolog, er en sang jeg har skrevet som reaktion på manglende indlevelse og forståelse, fra en sagsbehandler ved kommunen, i min personlige autisme spektrum profil, samt støttebehov..

Gør noget du altid har drømt om, Part 2.Fortsættelse på videologgen hvor jeg fortæller om hvordan jeg udfordrer mine grænser i forhold til min sansefølsomhed, og hvilken indvirkning det har på mig.

(Obs - der er vindstøj på videoen)

All content on rainwoman.dk is copyright protected by law - 2015 - 2017.