Rainwoman V-logs

Velkomstvideo

 

Jeg har som et nyt tiltag valgt at have en videolog på min side.

 

 

Gør noget du altid har drømt om, Part 1.

 

 

I denne videolog fortæller jeg om hvordan jeg udfordrer mine grænser i forhold til mine sansefølsomhed, og hvilken indvirkning det har på mig. (Obs- der er vindstøj på videoen)

Gør noget du altid har drømt om, Part 2.

 

 

Fortsættelse på videologgen hvor jeg fortæller om hvordan jeg udfordrer mine grænser i forhold til min sansefølsomhed, og hvilken indvirkning det har på mig.

(Obs - der er vindstøj på videoen)

At hente sit barn i børnehave på en god måde som Autist

 

 

I denne videolog kommer jeg ind på helt almindelige dagligdags udfordringer jeg møder, når jeg skal hente min datter i børnehaven, og hvordan jeg tackler disse.

Om at tage masken af og stå ved den jeg er!

 

 

I denne videolog kommer jeg ind den maske mange kvinder med autisme bærer rundt på. Nogle også i forhold til deres udfordringer i dagligdagen som kan være meget tabubelagte.

Nyttehaven -en af mine særinteresser - og om at hvile hovedet!

 

 

Jeg henter noget af min energi og ro i min nyttehave som er en af mine særinteresser. I denne videologlog fortæller jeg lidt om hvordan jeg bruger den til at koble af i.

- Kobler af med datter efter havefødselsdag! (Baggrundsstøj i video)

 

 

Denne videolog handler om en af mine metoder til at koble af i forbindelse med et socialt arrangement, samt efter arrangementet. Her kan det at have et barn faktisk være en fordel og inddrages aktivt i restitueringen.

- Om at gå ned i tempo

 

 

Denne videolog handler om en af mine metoder til at håndtere det at være overstimuleret, hvor man nemt går i stå og ikke kan overskue selv de mest simple opgaver.

- 3 Vigtige trin at arbejde med når man er nydiagnosticeret

 

- Denne Videolog handler om 3 overordnede trin jeg har oplevet at gennemgå som nydiagnosticeret autist og som jeg kontinuerligt cirkler rundt i og navigerer udefra. :)

- Ode til min sagsbehandler

 

- Denne videolog, er en sang jeg har skrevet som reaktion på manglende indlevelse og forståelse, fra en sagsbehandler ved kommunen, i min personlige autisme spektrum profil, samt støttebehov..

- Hvordan jeg tackler min sommerferie

 

- Denne Videolog handler lidt om hvordan jeg tackler det at skulle afholde sommerferie.

All content on rainwoman.dk is copyright protected by law - 2015 - 2017.